I kissed a girl...

Jag vet inte om ni som jag har hört en speciell låt typ 1 miljon gånger av en flicka vid namn Kate Perry...

För typ 2 minuter sedan spelades den på MTV och jag insåg en sak som har sags hur många gånger som helst men jag tror att det tål att upprepas.

I USA är man underbart kristna och det är nästan politiskt korrekt att tycka att homosexualitet är en styggelse mot... (Gud, tror jag). Sen kommer jag att tänka på att en av de mest säljande sakerna i Amerikansk porr helt klar är "lesbiska" kvinnor, eller rättare sagt lesbisk sex... Jag vet inte om jag förstår riktigt hur detta går ihop...

Nu är det kanske ingen nyhet att jänkarna är sjukt hypokratiska men jag fattar inte hur de kan köpa sin egen skit. De är de största porrproducenterna, fruktansvärt våldsland, magnifika vapenlagar. Men samtidigt vill de peka finger åt alla och hävda sin suveränitet... muppar...

Men jag är inte den som ska döma... Eller jo det är jag visst... Jävla hypokrater, jag vill ha en svart homosexuell (hade det gått så även en androgyn kvinna, typ Pride-Johna) muslim som president i det (o)förlovade landet i väst...

 

Allmänt blaj

Det är mycket skit som gnager mig nuförtiden, snabbresumé av hela min blogg:

CSN, regeringen (i stort sett oberoende av vilka som sitter med tanke på alla puckade saker som antingen får finnas kvar eller som tillförs, fribelopp FRA-lagen mm.), SL, SJ, Banverket, människor i allmänhet suger hårig appung...

I övrigt är det jävlig illa att vara så uttråkad att man längtar efter att få kontera fakturor (sug på den ni, om ni aldrig har gjort det så kan det vara ett av de tråkigare kontorsjobben man kan ta sig för).

Utan att ta hänsyn till det andra så skulle man vilja "gå 14-årig emohandled" bara för att det är så risigt väder.

Poker är ett spel som jag numera börjar omvärdera till ett rent hat i stället för den hatkärlek jag har känt i drygt 10 år.

Nå då var det sagt också...

Det förvånansvärda i det hela är att jag faktiskt är lycklig... Jag vet det är en sjukt absurd tanke men jag ser fram emot att vakna och påbörja en ny dag.

Jag har i dag diskuterat med Johanna (min fru) och gått igenom mina drastiska förändringar de senaste tre åren...

3 år sedan:
Sunkig unkarl som söp 4-5 dagar i veckan och inte ville sova förrän jag däckade i soffan framför en risig sit-com som jag redan sett.
Städning innebar att tömma askkoppar, ta bort pizzarester och ölburkar från vardagsrumsbordet, ge sig på disken svärandes för att allt torkat fast (fattar inte hur det blir så på bara ett par veckor).
Arbetandes på ett "dead-end job" utan någon möjlighet till avansemang.
Mitt klädval styrdes av det som för dagen låg närmast sängen alt. det som fortfarande luktade mänskligt.
Ankladade samhället för allt som gick åt helvete.

Nu:
Gift man med bostadsrätt.
Delar dammsugning och golvtorkning med min fru, detta görs en gång i veckan samtidigt som det tvättas (tidigare kunde jag aldrig ha koll på när det var tvättdag vilket gjorde att jag fick ta de ströpass som fanns mitt i natten).
Veckohandlar och gör matlåda.
Äger diskmaskin.
Studerar på Stockholms Universitet och arbetar deltid (får med lån in strax under samma deg som tidigare).
Blir förvånad över hur mycket jag älskar min fru.
Anklagar samhället för allt som går åt helvete.


När jag tittar på det så ser det ut som att jag har det tråkigaste livet på jorden men så är det inte, det tråkiga saker som man måste göra blir inte så jobbiga om man gör dem regelbundet - och är två som delar på dem.

Nu ska jag lägga mig bredvid min fru i vår säng (i sovrummet i den trea vi äger...).

"Sen" kväll

Jaha... nu har jag så påbörjat mitt nya gifta underbara liv. Det är fantastiskt, så länge jag är hemma med min fru, hemma med mig själv eller med mina vänner. När jag är uta på stan så är det som vanligt. Jag har köpt ett papper som gör att jag kan trycka egna texter till t-shirts... Folk är så dumma att jag har utkast för en hel kollektion...

"GRATTIS!!!!!! Du kan spela musik på din jävla mobil!!! - Jag kan trycka upp den i röven på dig, snorunge!!!!!!"

eller

"I should be allowed to hit slow walking people in the back of their heads" (snodd från ett befintligt tryck)

eller

"Stanna plötslig eller gå som en snedseglare och det är det sista du gör!!"

eller

"Det stämmer! Du är en idiot"

Och så vidare och så vidare....

Jag har varit kass på att skriva här på bloggen men det är för att jag pluggar och inte sitter och har ruskigt tråkigt framför datorn längre, det är lite av ett kriterium för att jag ska vara effektiv här... Men jag ska skriva så mycket jag hinner.

RSS 2.0