Sprut?

Ja det kan vara dyrt att spruta i Sverige...

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1080843,00.html

Jag tycker att det är ett jävla gnäll på alla som hetsar upp sig...

Barnmisshandel
Våldtäkt
Missbruk
Bostadslösa
Psykstörda
Arbetslöshet
Cancer
HIV
Fattigdom
Miljö

Det var några saker som jag känner att man hellre ska ägna sig åt... Jag vill inte att mina skattepengar ska användas till att utreda hurvida dålig komik är brottslig eller inte... Att någon sprutar vatten på Fredde är väl ganska harmlöst. Tacka henne istället för att hon visade hur undermålig säkerheten är.

Att sedan en massa komiker som har gjort både bra och dåliga saker "fördömer" dådet gör att jag nästan blir spyfärdig av all PK-anda som har drabbat Sverige i detta fall.

Men som vanligt med osäkra personer (läs staten) så kan man inte ta tag i sina egna brister utan måste skylla på andra... "Det är inte mitt fel att jag knarkar, när jag var 7 fick jag inte en cykel", "Det är inte säkerheten det är fel på, det är ju helt sjukt att någon vill spela ett spratt med makthavare"...

Jag säger inte att jag tyckte att humorn var rolig, bara att man inte får ha sån här jävla politik, övervakning och totalmakt - skämtar man med makten så får man på pälsen... Känns det igen...?

Men om Kungen tycker att Brunei är ett öppet och demokratiskt land så vetefan hur det blir...

Betyg

Läs denna:

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1070948,00.html

Sen kan ju jag som (förhoppningsvis snart) lärarstudent tycka att killen ska ha IG...

Ja det är klart att lärare kan bedöma olika för samma arbete - så fungerar den riktiga världen också...

När jag går till en arbetsintevju så klär jag mig snyggt, rakar mig och lägger på charmen... Då ser de ju det bästa av mig. På samma sätt bedöms helhetsintrycket av individen in i varje enskilt arbete, det är jävligt svårt att bara bedöma ett arbete utan att ta hänsyn till relationen man har till upphovsmannen.
 
Om jag blir lärare får jag väl säga till alla att lämna in ett ex anonymt som jag bedömer och sedan en kopia med namnet på så att jag vet vem jag bedömt i efterhand... mer rättvist än så är det svårt att få det... Alla ska skriva med Times new och 1.5 i radavstånd... KUL LÄSNING...!!

Jaja, orka tjafsa, grundskolebetyg/gymnasie betyg spelar ändå ingen roll om man inte är en loser i vilket fall (man klarar sig utan sitt VG+++++ i religion...) så att man kan drömma tillbaks till den tid då man var bra på något, innan man kom ut ur skoldimman och upptäckte att man inte kan smöra/gråta till sig det man vill ha i verkliga livet...

Too cool for school...

Kungliga Cash

Hur fan tänker man här??

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1064521,00.html

JAG behöver också lite extra pengar... Sen skulle jag också behöva fräscha upp lite hemma. Jag är dock mer ödmjuk... Ett par hundra tusen om året räcker, jag behöver inte hundra miljoner (ett tal som när man var lite var ett tal man sa när det var så mycket att man inte ens kunde fantisera om det...) för att leva...

Bort med skiten...

Royalist javisst...eller...NÄ!

RSS 2.0