Vintertid

Nu sitter jag hemma denna söndagnatt, eller om det är måndag morgon... det får ni bestämma...

Jag har just kollat på CSN sidan på facebook och ser att jag inte är ensam som sliter med de inkompetenta människorna som styr vårt land... Som jag tidigare har sagt så skulle allt bli bättre om jag fick bestämma...

Det har varit en tid av lite fler blogginlägg och jag hoppas att jag kan hålla igån bloggen lite grand i alla fall även om det inte kommer att bli lika många inlägg när jag inte längre sitter på ett speciellt ställe och inte har så mycket att göra... Jag ser att det är en del som är inne och kollar här och det är kul, hoppas att ni fortsätter och att ni kommenterar inläggen varesig ni håller med mig eller inte, jag vet att det kan vara lite mycket text ibland men jag är inte så duktig skribent att jag kan hålla mig så kort som "proffsen" kan.

Som det ser ut nu så kommer det att komma fler inlägg tisdagen den 12:e Aug för det är då jag ska vara på det där speciella stället där man kan sluta tänka och bara skriva... Jag har min säljföljetång att avsluta.

Om en vecka kan vi se fram emot den bästa händelsen på året... SL börjar köra enligt vintertidtabell... fantastiskt... Vart fan tog sommaren vägen?


RSS 2.0