Än en gång

Än en gång så sitter jag här i min ensamhet i min stökiga lägenhet med tangentbordet i knäet... Johanna (min flicka) har åkt ifrån mig, min sambo är hos sin tjej, mina kompisar vill inte messa med mig..

Kolet till vattenpipan suger för det är av ett annat märke än vad jag har vant mig vid så jag kan inte röka heller. Boken jag håller på att läsa har jag glömt på jobbet, på tv går det typ engelska kriminarare, CSI/Miami/New York/LA/Boston/Iraq/Special eller vad fan det nu är (När man än sätter på tv:n är det CSI oavsett kanal...), eller dålig film.

En smart människa kanske går och lägger sig vid det här laget, om inte annat eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag att kolla på de sitcoms som äntligen börjas sändas runt midnatt, tillfredställa min hjärna (med hjärna menar jag penis), tillfredställa min mage, kolla på lite mer dålig tv, läsa serietidningar och till slut upptäcka att jag har somnat genom att lakanet och jag sitter ihop och jag inte kan andas...

Jag har inte bestämt om jag ska klämma in något vettigt i det här inlägget eller om jag bara ska svamla på tills folk inte orkar fortsätta läsa. Det sorgliga är att jag har tråkigare när jag skriver detta än vad ni har av att läsa det.

Nu skiter jag i er för nu börjar Scrubs...

Kommentarer
Postat av: Jonas

Jaha, här slänger vi folks kommentar. Svin! (Ser att du löste problemet, i alla fall)

2006-07-27 @ 08:52:14
URL: http://guldkorn.blogg.se
Postat av: Andy

Jo, men all försvann så jag har kopierat och klistrat... då försvann din kommentar...

Eller jag menar, du var inte värdig att få skriva här...

http://whelid.blogg.se

check the boyo out...

2006-07-27 @ 09:28:01
URL: http://permafrost.blogg.se
Postat av: Jonas

Nja, den var väl sådär. Check this motherfucker out:
http://www.usablogg.org

Här snackar vi hardcore-intellectual.

2006-07-27 @ 10:06:05
URL: http://guldkorn.blogg.se
Postat av: Johanna

Vännen min...
Inte lätt när man ensam vara. Jag sitter här med min far, känner mig ganska ensam ändå... saknar dig som fisken saknar vattnet.

Älskar dig. Kärlek.

2006-07-27 @ 22:26:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0