Terry Goodkind

Ni som känner mig vet att jag älskar bokserien Sword of Truth, det är den enda serie som jag har köpt alla delar i (12 stycken tror jag att det är).

Nu har det varit premiär för tv-serien som är baserad på böckerna. Den är för att uttrycka mig snällt, skräp!

Nu är det inte så mycket att göra åt det, jag tyckte att det skulle vara intressant att se vad folk tyckte på den officiella hemsidan författaren Terry Goodkind har... När jag började läsa trådarna så hade det gått så långt att sidan tog bort de trådar som kritiserade tv-serien, för en bokserie som hetsar om att man ska tycka vad man vill och att det är den fria viljan som är det viktigaste i livet så blev jag förvånad över hur man behandlade de som inte tyckte att serien var bra, den är kass och det tycker jag att de fans som har älskat serien ska få uttrycka.

De borde ju fatta att det inte är något toppbetyg för serien och inse att det har varit ett fatalt misslyckande, men som vanligt så frångås principer när det är det egna som kritiseras... Hyfsat besviken eftersom jag har läst böckerna under ett par år och väntat på att nästa ska släppas osv. och så orkar jag inte ens kolla på fler än tre avsnitt av den otroligt kassa tv-serien, USCH!!!

RSS 2.0