För mycket som händer

Det var inte direkt i går som jag skrev något här men det händer så mycket som det är dags att omotiverat tycka till om att jag inte kan hålla käften.

Jag vet däremot inte om jag orkar ta tag i det hela med FRA-lagen. Allt jag kan säga är att det är dags för hela svenska folket att omotiverat använda dessa "nyckelord" i vardagen i så stor utsträckning att de blir obrukbara... I allt, mail, SMS, telefon irc osv. Bara sådär... mulla ohmar och terror på er...

Sen har jag försökt få ett vettig svar på varför sommarmånaderna ingår i fribeloppet för studenterna... helt ologiskt och när jag har läst regeringens underlag (från år 2000) så inser jag att det inte finns någon motivering.

Till sist såg jag att det var några syndikalister och icke fackanslutna personer som skulle porrprotestera på någon mack... Ja det kommer nog att gå bra. I jobbet ska man sälja butikens sortiment, tycker man inte om sortimentet får man byta jobb, det är en "no-brainer", men inte för alla. Den industrin är nog lite för stor för att den ska bry sig om vad ett gäng mackbiträden i sverige gör, bojkotta skiten själva men jag ser inte att det är rimligt att opinionen kommer att vända vad gäller porr och liknande "vuxenleksaker". det viktiga är väl i sådana fall att se till att porren inte innehåller människohandel, pedofili och annan kriminell verksamhet? Det är en fråga jag kan stödja och jobba för.

Som sagt så vet jag inte om det är någon som fortfarande läser här, men om ni gör det så ska jag försöka hålla er uppdaterade om vad jag tycker och tänker.

Ni som känner mig vet att jag gifter mig om ett par veckor, ni andra vet det nu.

Ha det gött!!


RSS 2.0