Skaka galler

(Ja jag vet att det har varit mycket länkar till AB på sistone men jag blir så lack när jag läser att jag inte kan nöja mig med att sitta o muttra för mig själv)

http://www.aftonbladet.se/vss/jonkoping/story/0,2789,1101057,00.html


Ok, de avgår...
Det var ju jobbigt...
De får väl leta efter ett nytt jobb då...

Jag är för lite hederlig vedergällning. Ja flickans pappa är psykiskt sjuk och missbrukare han ska i fängelse (eller "vård á la nackskott", men det är en annan fråga) och sona sitt brott.

Men eftersom detta var något som var uppmärksammat under en längre tid, av dem som nu får avgå på grund av att de inte har brytt sig i sitt jobb, så borde de straffas fan så mycket hårdare.
In med dem på en anstalt (det räcker med hälften så länge som flickan tvingades att bo med sin "far") tatuera pedofil i pannan på dem och se vad som händer... Eller då skulle de väl dö på fläcken ifos... Det är väl lite väl humant...

Usch. Blir så jävla arg när jag tänker på att detta kan hända i dagens Sverige, vi håller för fan på att bli ett U-land.

Inte ens de som skapar systemet respekterar och följer det. De grova brottslingarna är de som sitter i toppen och göttar sig utan empati eller tanke på sina medmänniskor.

"Alla djur är jämnställda, grisar är mer jämnställda än andra djur" - Wells

Våld

Med tanke på gårdagens händelser så vill jag bara påpeka att det tidigare inlägget skrevs utan vetskap av det skedda. Jag är inte för att någon mördas oavsett yrke. Att häva ur mig hatiska tankar är en del av mig, jag har inte för avsikt att på något sätt iscensätta mina tankar.

Tankar till de stackare som blir offer för meningslöst våld. 

Polis polis

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1100014,00.html

Det var nog samma poliser som emotsatte sig intelligensprövningar för samtliga poliser... (hörde att de gjorde tester som inte blev offentliga eftersom det var så få polier som klarade dem vilket skulle föranleda kraftig underbemanning av poliser).

Det känns skönt att ha poliser, vad de gör vet ingen, de är inte där de riktiga brotten är... Men det finns väl inte resurser för de svåra sakerna, att trakassera fulla ungar och åka fort i bilar finns det resurser för. Samt att träna på gymet så att man kan se ball ut inför småtjejerna som man inte fick när man var liten (ja jag satt och tänkte på om jag har träffat trevliga poliser någon gång, men det är fan sparsmakat).

Knarkare som var på väg att sätta sig i en bil, en polare ringer polisen:
"Kan du komma in med honom"? Blev svaret
"Nej det kan jag ju inte göra" sa min polare.
 "Då finns det inget vi kan göra".  ???
Ja detta är hämtat ur verkligheten.
Om man anmäler ett brott blir man fan utfrågad på jävligt olustiga sätt.

"Du blev våldtagen sa du? Vad hade du på dig, hur många har du legat med, var du full, tryckte han in den i 2:an?"
Inte hämtat ur verkligheten utan en fabricering av undertecknad.


Usch, vill inte tänka på det och har ingen lust att yttra det jag vill säga i detta forum (jag vet ju att det inte finns någon som smygtittar på sådan här saker "host host" så jag får väl skit för det här om ett par år av någon polisaspirant som i linje med tidigare påståenden sitter och "kollar upp lite" och stöter på den här bloggen. Hej på dej förresten och BLÄ) men ni som känner mig vet varför jag känner som jag gör, ni som inte känner mig får väl fantisera om vilken grov brottsling jag är...

KAFFE.


Fett

http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,1095775,00.html

Bra föräldrar...

Undrar hur de tillverkade tjockisungen... i en tank med rapsolja är min gissning...

Miljöslavar

Denna artikel

http://www.aftonbladet.se/vss/klimathotet/story/0,2789,1093620,00.html

Är jävligt knepig...

Ja förhållanderna för arbetarna suger, men det är väl där som det ska ändras eller? Det är som i andra industriella produktioner att outbildade människor exploateras för att väst ska kunna konsumera. Att framställa de som i gott syfte kör etanolbilar som bovar i detta fall känns som en projektion från bensinslukarna...

Det är som att säga att de som använder kläder är ansvariga för människohandel, frukt o grönt orsakar cancer osv.

Jag blir så less på intressanta texter som används till skit, vad var syftet med artikeln? "Stackare, nu ska jag köpa en SUV och köra högoktanigt" - eller vad...? Miljöbilarna är bovarna, det vet alla... 

RSS 2.0