SL (eller vilka som nu äger pendeln)

Inte nog med att det finns mycket att klaga på vad gäller pendeltågen, man vet ju inte vem det är jag ska klaga på... Förr i tiden när det enda problemet var att tågen kom sent så var det ett statlit företag som hette SL som ägde det. Tack vara dessa entreprenörer som kommer och går, likt torskar hos den olyckliga gatflickan (märk väl att jag liknar Sl vid en sorglig själ som låter sig utnyttjas av illasinnade viljor) så tas all respekt och positivitet bort från Stockholms Lokaltrafik.

Jag vet inte någon som känner att de är helt nöjda med den service man får när man ska ut och kryssa i dagens stockholmstrafik. Jag skulle kunna fylla hela internet med olika incidenter som har hänt mig i pendeltågstrafiken, men det ska jag inte göra. Däremot så undrar jag hur fan de som ska sköta sitt jobb tänker... "Nä det märks nog inte om vi ställer in ett tåg nu, det är ju bara måndag morgon..."

Diverse bortförklaringar finns att uppbringa, men man kan bara godkänna "signalfel, vagnfel, tågmöte och älgvarning" ett visst antal gånger innan de liksom flyter ihop. Jag bryr mig inte längre.

"Tåg försenade och inställda eftersom vi inte bryr oss" borde vara korrekt...

En sak jag inte förstår är hur människor kan fortsätta att betala dessa 600:- varje månad, gnälla lite lätt men inte agera. SLUTA KÖPA KORT FÖR FAN!!!!!

Om vi i protest inte betalar så MÅSTE de investera i nya vagnar, se till att det fungerar. Jag betalar fan inte 1 krona till....

Imorse var ett tåg mot märsta inställt vid 8 tiden (vagnfel), tåget efter var sent pga. att framförvarande tåg var sent...??? Problemen höll i sig och när jag skulle hem så berodde 7 minutersförseningen på signalfel...

kom igen....

Pokerfällan

Jaha... Då har man suttit och försökt kolla på en vm-final i poker igen, förra året hade jag ju semester iaf...

Jag är väldigt trött och det känns lite konstigt.

Har sedan 23:30 igår tittat på och spelat poker, nu är det ju så att jag jobbar så det var ju bara att ta sig i kragen och släpa sig hit...

Får se om det blir något mer inlägg senare idag...

LÄR ER!!

Ser läskigare och läskigare saker på vägarna nuförtiden, kan bero på att jag har kört mer bil på sistone än brukligt för mig men det är ändå en skrämmande syn. Två gamla (med gammal menar jag 80+) som satt i sin gamla (med gammal menar jag 30+) bil och körde i en korsning. Han körde i fasansfulla 15 km/h och såg skräckslagen ut. Jag tycker att det är bra att det är lite klurigt att ta körkort i Sverige, men man borde fan uppdatera proven, typ 1 vart 10:e år iaf. Alla som är intresserade av att ha kvar kortet borde ha råd att köra upp vart 10:e iaf. Är man gammal, dålig eller liknande så borde tiden minskas till vart 5:e år el. dyl.

Motorvägen... Idioter som ligger i 90kn/h i mittenfilen när folk folk vill köra om (det är trafik i vänstra) och högerfilen är tom... Borde vara böter på det, mer legetimt än att bötfälla de stackare som källsorterar sina sopor fel...

Usch jag blir grinig bara jag tänker på det, se till att folk kan köra innan de blir utsläppta i trafiken, kan de inte lära sig så får de väl ta sig fram på något annat sätt... Det är inte ålders eller idiotirasism, det är vanligt jävla rationellt tänkande. Ungdomar ska fan ställas inför prov och svårigheter för att visa att de är anpassade till samhället, så fort du är över 60 så antar samhället att du kan allt - skitsnack!

KEA - Kill Ém All

RSS 2.0